Objednávanie
Tento predpis rieši systém evidencie objednávania, prevzatia teplej stravy a zúčtovania kreditu. Objednávanie: 1. Aktuálny jedálny lístok hlavných jedál – zdravá výživa (menu č. 4) je k dispozícii na Závodných jedálniach a výdajniach teplej stravy a na webovej stránke spol. EUREST - U.S.Steel Košice 2. Podľa ponuky na jedálnom lístku je možné si stravu objednať vopred, najneskôr však v aktuálny deň do 7:15 hod. 3. Objednávka sa prijíma v stravovacej prevádzke osobne alebo telefonicky, obsahuje:
4. Zmeny alebo zrušenie objednávky jedál je možné oznámiť osobne alebo telefonicky na príslušných závodných jedálniach a výdajniach stravy v daný deň výdaja jedla do 7:15 hod. Prevzatie: 5. Eurest sa zaväzuje dodať včas na uvedenú prevádzku objednaný počet jednotlivých hlavných jedál podľa množstva a sortimentu 6. Stravník sa zaväzuje objednanú stravu prevziať podľa objednávky na konkrétnej stravovacej prevádzke v dojednanom čase
7. Hodnota stravnej jednotky je od účtovaná z kreditu stravníka pri výdaji objednaného jedla v dohodnutých cenách. 8. V prípade, že stravník nenahlási zrušenie objednávky vyššie uvedeným spôsobom do stanoveného času, bude mu kredit na BČK od účtovaný vo výške ceny objednaného hlavného jedla v daný deň po ukončení výdaja jedál na prevádzke, kde mal jedlo objednané prostredníctvom registračnej pokladnice, na základe písomnej objednávky zapísanej v objednávkovom formulári. |